Kontakt

Mat, mode, sport, heminredning, apotek, systembolag och service. När Liljeholmstorget Galleria invigdes i oktober 2009 fick området sitt första köpcentrum. Med 90 butiker och direktingång från ett nybyggt garage insprängt i berget med 900 parkeringsplatser samt från tunnelbanan och torget förenklades vardagen för både boende, arbetande och förbipasserande. Samtidigt fick Liljeholmstorget ett välbehövligt ansiktslyft.

Liljeholmstorget Galleria är Europas grönaste galleria. I varje detalj av både bygge och drift har miljöaspekten fått styra. Som resultat tilldelades gallerian i maj 2010 den högsta nivån (platinum) av miljöcertifieringen LEED. Läs mer om vårt miljöarbete under miljöfliken på hemsidan.

 Liljeholmstorget Galleria ägs och drivs av Citycon, ett fastighetsbolag specialiserat på aktivt ägande av köpcentrum och detaljhandelsfastigheter. Citycon är marknadsledande i Finland och växer snabbt i Sverige och Baltikum. Totalt äger Citycon 33 köpcentrum och 50 andra detaljhandelsfastigheter. Citycon är noterat på Helsingforsbörsen.

Centrumchef
Lotta Moos
Skicka e-post
Centrumkoordinator
Mette Tavell
Skicka e-post
Uthyrning
Jasmine Jarne
Skicka e-post
Teknisk förvaltare
Johan Hultman
Skicka e-post
Event och tillfällig försäljning. Specialty Leasing Manager
Olga Piksina
Skicka e-post
Marknadsansvarig
Malek Farjallah
Skicka e-post
Kundtjänst (8-17)
+46 8 562 532 00 (Lunchstängt 11.30-12.30)
Skicka e-post