Service

Åtta gröna laddplatser

Vi försöker ta så stor miljöhänsyn som möjligt och har ett tydligt mål att vara en ledande galleria även inom miljöområdet. Därför är det självklart att vi erbjuder laddplatser för bilar i vårt garage. Det finns åtta laddplatser totalt och de är tydligt markerade i grönt. Garaget är öppet varje dag kl 06.00-22.30

Trött på att bära hem tunga kassar eller behöver du snabbt en bil i bara några timmar? Hyr bil per timme direkt i gallerian.

Som medlem hos Sunfleet har du tillgång till bil per timme i hela Sverige, dygnet runt. Som Sveriges största bilpool kan vi erbjuda dig ett kostnadseffektivt och flexibelt komplement och alternativ till att äga bil. I Liljeholmsgaraget på plan 2 hittar du 4 bilar redo att ta dig hem när shoppingkassarna blev många eller när bilen behövs för att förenkla din vardag.  

Bokningen sköter du enkelt med din dator, mobilapp eller via supporten och nyckeln finns att tillgå direkt i bilen. Garaget är öppet mellan 06-23.
Se hur det fungerar här:  www.sunfleet.com/video/

Läs mer och anmäl dig som medlem på Sunfleets hemsida. www.sunfleet.com

Sunfleet, bil bara när du vill.

 

Steam Auto Spa gör din bil ren och fin medan du besöker vår galleria

I Europas grönaste galleria finns ett miljömedvetet spa för bilar. Passa på att få din bil ångtvättad medan du shoppar, fikar eller jobbar i Liljeholmstorget Galleria.

Vi rengör bilar med ånga, utan kemikalier och förbrukar endast 3 liter vatten. Förutom handtvätt av bilens in- och utsida erbjuder vi även följande:

  • Rekond
  • Polering och vaxning
  • Lack, fälg, glas- och motorförsegling
  • Avancerad fläckborttagning samt impregnering av klädsel och läder
  • AC-rengöring
  • Rök- och luktsanering
  • Däcktvätt, skifte och förvaring
  • Reparation av parkering- och lackskador, repor och bucklor med tillgång till fri lånebil


Öppettider
Vardagar kl 8 - 18

Helger kl 10 - 18

Kontakt och bokning online
Liljeholmstorgets Galleria, plan 1 i garaget 08-30 00 11
liljeholmen@steamautospa.se
www.steamautospa.se

Nu kan du hämta dina varor i PostNords paketautomater.

Det finns många fördelar med att hämta din vara i en paketautomat. Det är enkelt, du slipper köa – och så länge vi har öppet är automaterna också öppna. Läs mer på www.posten.se/paketautomat