Bli en hyresgäst

Liljeholmstorget Galleria välkomnar alltid nya butiksägare och hyresgäster. Vi är redo att hjälpa dig med att skapa en fantastisk plats för ditt företag/erbjudande. 

Letar du efter en tillfällig butik/yta?

Vi erbjuder innovativa möjligheter för att skapa uppmärksamhet och försäljning. Det kan till exempel handla om att lansera en ny produkt eller tjänst och nå kunder via events eller sampling. Du kan boka pop-ups i våra centrum och annonsera på våra digitala skärmar. 

Vi erbjuder även utmärkta ytor för era events. Liljeholmstorget Galleria har flera eventytor med stort kundflöde där ni på bästa sätt kan marknadsföra era tjänster eller produkter.

Bra att veta:
• En professionell presentation och skiss av eventet är en förutsättning för att Citycon AB ska kunna ta ställning till förfrågan.

• Citycon AB förbehåller sig rätten att självständigt besluta om vilka aktörer som erbjuds plats.

• Intresset för eventytorna är stort, god framförhållning ökar förutsättningarna för att eventet ska kunna genomföras under önskad period. 

Vi kommer att hjälpa dig att hitta en plats som matchar dina behov. Du är välkommen att kontakta någon av våra specialister nedan.

Uthyrning

Nina Sundberg – Leasing Manager

Nina.sundberg@citycon.com

Event och tillfällig försäljning:

Olga Piksina - Specialty Leasing Manager
olga.piksina@citycon.com