KUNDKLUBB

ERBJUDANDEN FÖR DIG – DIREKT I MOBILEN

Liljeholmstorget Galleria är en plats för de senaste modetrenderna, inredning, sport och fritid – och all den service du behöver. Vi har också en av stadens ledande matbutiker, ICA Kvantum, med sitt goda och inspirerande utbud. Liljeholmstorget har allt samlat på ett och samma ställe, både när det kommer till vardagsshoppingen och det noga utvalda sortimentet. Därför vill vi bjuda dig på något extra. Som medlem i vår kundklubb får du tillgång till unika erbjudanden, aktiviteter och nyheter, som passar dig – direkt i mobilen!

UNIKA ERBJUDANDEN

Det händer mycket i vår galleria. Som medlem får du ett SMS varje månad med en länk till aktuella erbjudanden. Som medlem får du SMS med en länk till aktuella erbjudanden. Dessa ser du också genom att logga in på din profil via vår hemsida. Här väljer du själv vad du vill ta del av, och på så sätt är kundklubben helt anpassad efter dig. Vi hänvisar också till aktuella erbjudanden från kundklubben i gallerian.

ENKELT ATT BLI MEDLEM – REDAN IDAG!

Vill du ta del av det senaste? Det är enkelt att bli medlem på liljeholmstorget.se eller genom att skicka LILJEHOLMEN via SMS till 71039. Du får direkt en registreringslänk till din mobil och det är självklart gratis att bli medlem. På hemsidan kan du logga in på din profil och ändra intressen, personliga uppgifter eller avsluta ditt medlemskap. Alla över 16 år kan bli medlemmar och det finns ingen bindningstid – bara mängder av fördelar!

Välkommen till kundklubben! 

Registrera dig

Min profil/Uppdatera uppgifter

Är du medlem men önskar att inte längre motta sms från oss?

Gå in på din profil och ändra ditt samtycke under "Min Data". Du får tillgång till din profil via "Min profil/Uppdatera uppgifter" ovan.